Advertisement

Cupa Romaniei Culturism - Culturism È™i Fitness Georgiana Sturzu De La Power Gym ConstanÈ›a Pe Locul Intai La Cupa Romaniei : „ a fost un concurs puternic, cu sportivi bine pregatiti, ma bucur ca am reusit sa aduc cupa romaniei acasa, imi da incredere ca sacrificiile pe care le fac nu sunt degeaba.

Cupa Romaniei Culturism - Culturism È™i Fitness Georgiana Sturzu De La Power Gym ConstanÈ›a Pe Locul Intai La Cupa Romaniei : „ a fost un concurs puternic, cu sportivi bine pregatiti, ma bucur ca am reusit sa aduc cupa romaniei acasa, imi da incredere ca sacrificiile pe care le fac nu sunt degeaba.. Pe scenă au urcat numeroși sportivi care au încercat să ia ochii juriului cu fizicul lor și astfel a pune mâna pe o medalie. Cupa romaniei la culturism si fitness 2021. Seniori 65 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg, 85 kg, 90 kg, 100 kg, +100 kg. Au fost categorii cu peste 20 de competitori unde a fost nevoie… Mureșence, medaliate cu aur și bronz la cupa româniei la cul.

În vârstă de 23 de ani, tânărul gălăţean a obţinut medalia de argint la categoria juniori +75 kg, din peste 200 de participanți. Emisiunea poate fi urmărită la finalul textului: Redactia 18 octombrie 2016 sport, știri Medalia de bronz a fost cucerită de un alt sportiv al clubului retro gym, prin engi dénes, la culturism, 90 kg, seniori. În acest weekend a avut loc la cluj napoca cupa româniei la culturism și fitness, în organizarea federației române de culturism și fitness.

10 Sportivi Ai Cs U Cluj Medaliați La Cupa Romaniei De Culturism și Fitness
10 Sportivi Ai Cs U Cluj Medaliați La Cupa Romaniei De Culturism și Fitness from sportulclujean.ro
Evenimentul, rezervat categoriilor juniori, seniori și masters, va cuprinde întreceri la secțiunile culturism, fitness, bodyfitness și … Emisiunea poate fi urmărită la finalul textului: Oaspete de seamă, președintele ifbb, dr. În vârstă de 23 de ani, tânărul gălăţean a obţinut medalia de argint la categoria juniori +75 kg, din peste 200 de participanți. La 25 de ani, tânăra pasionată de sport și un stil de viață sănătos a reușit să câștige locul i în fața unor sportive cu o experiență vastă. Conform paginii de internet a federaţiei române de culturism şi fitness, sibiul va organiza în luna septembrie, campionatul naţional şi cupa europeană de culturism. În acest weekend a avut loc la cluj napoca cupa româniei la culturism și fitness, în organizarea federației române de culturism și fitness. Cupa romaniei la culturism 2014 by federatia romana de culturism si fitness.

Evenimentul, rezervat categoriilor juniori, seniori și masters, va cuprinde întreceri la secțiunile culturism, fitness, bodyfitness și …

Sunt două concursuri care au adunat peste 250 de participanţi de la 57 de cluburi din toată ţara. Culturiștii clujeni au obținut nu mai puțin de 14 medalii la cupa româniei, competiție care a avut loc sâmbătă, 22 mai, la casa de cultură a studenților din cluj napoca. 70 de sportivi români la campionatul balcanic, de la drobeta turnu severin! Oaspete de seamă, președintele ifbb, dr. Sportivul clujean florin damsa a câștigat locul 1 la bodybuilding 90 la competiția de culturism și fitness de la cluj. Culturism si fitness de vrancea pentru romaniasambata 22 mai 2021, la cluj napoca, c.s.ulise focsani a participat cu 16 sportivi si a obtinut 4 medalii de aur, 1 de argint,1 de bronz, 2 locuri 4, 3 locuri 5 si 1 loc 6.concursul a fost de un nivel extraordinar de ridicat, pe fondul faptului ca in. Campionatul naţional de culturism este programat să aibă loc la sibiu, între 9 şi 11 septembrie, iar cupa europeană, în 12 septembrie 2021. Cupa romaniei la culturism si fitness din 22 mai 2021producator: Cupa romaniei la culturism si fitness 2021. Categoria body fitness din cadrul cupei româniei la fitness și culturism, care a avut loc weekendul trecut la cluj napoca, a fost câștigată de ploieșteanca patricia matei. Ploieșteanca patricia matei, medaliată cu aur la cupa româniei fitness și culturism, a fost invitata lui john cristea la observatorulph.ro live de luni, 31 mai. Medalia de bronz a fost cucerită de un alt sportiv al clubului retro gym, prin engi dénes, la culturism, 90 kg, seniori. Sportivul iulian sipu a adus rezultate remarcabile pentru clubul sportiv greenfit alba iulia, în cadrul cupei româniei la culturism.

Din totalul de 14 medalii trei sunt de aur, 6 de argint și 5 de bronz. Categoria body fitness din cadrul cupei româniei la fitness și culturism, care a avut loc weekendul trecut la cluj napoca, a fost câștigată de ploieșteanca patricia matei. Medalia de bronz a fost cucerită de un alt sportiv al clubului retro gym, prin engi dénes, la culturism, 90 kg, seniori. Pe scenă au urcat numeroși sportivi care au încercat să ia ochii juriului cu fizicul lor și astfel a pune mâna pe o medalie. Se pot înscrie doar sportivii legitimați la un club afiliat federației române de culturism și fitness (frcf).

Bihoreni Medaliați La Campionatul European și Cupa Romaniei De Culturism și Fitness Bihon
Bihoreni Medaliați La Campionatul European și Cupa Romaniei De Culturism și Fitness Bihon from www.bihon.ro
Evenimentul, rezervat categoriilor juniori, seniori și masters, va cuprinde întreceri la secțiunile culturism, fitness, bodyfitness și … Emisiunea poate fi urmărită la finalul textului: Redactia 18 octombrie 2016 sport, știri Sunt două concursuri care au adunat peste 250 de participanţi de la 57 de cluburi din toată ţara. Culturiștii clujeni au obținut nu mai puțin de 14 medalii la cupa româniei, competiție care a avut loc sâmbătă, 22 mai, la casa de cultură a studenților din cluj napoca. La 25 de ani, tânăra pasionată de sport și un stil de viață sănătos a reușit să câștige locul i în fața unor sportive cu o experiență vastă. Pe scenă au urcat numeroși sportivi care au încercat să ia ochii juriului cu fizicul lor și astfel a pune mâna pe o medalie. În acest weekend a avut loc la cluj napoca cupa româniei la culturism și fitness, în organizarea federației române de culturism și fitness.

„ a fost un concurs puternic, cu sportivi bine pregatiti, ma bucur ca am reusit sa aduc cupa romaniei acasa, imi da incredere ca sacrificiile pe care le fac nu sunt degeaba.

Culturism.ro > forum > timp liber > cupa romaniei. Cupa romaniei la culturism si fitness din 22 mai 2021producator: Sportivul iulian sipu a adus rezultate remarcabile pentru clubul sportiv greenfit alba iulia, în cadrul cupei româniei la culturism. În vârstă de 23 de ani, tânărul gălăţean a obţinut medalia de argint la categoria juniori +75 kg, din peste 200 de participanți. La această ediție a cupei româniei, organizată sub egida federației române de specialitate, au participat în jur de 100 de sportivi, reprezentând peste 30 de cluburi din țară. Culturism si fitness de vrancea pentru romaniasambata 22 mai 2021, la cluj napoca, c.s.ulise focsani a participat cu 16 sportivi si a obtinut 4 medalii de aur, 1 de argint,1 de bronz, 2 locuri 4, 3 locuri 5 si 1 loc 6.concursul a fost de un nivel extraordinar de ridicat, pe fondul faptului ca in. 70 de sportivi români la campionatul balcanic, de la drobeta turnu severin! Mureșence, medaliate cu aur și bronz la cupa româniei la cul. Cupa romaniei la culturism 2014 by federatia romana de culturism si fitness. Ploieșteanca patricia matei, medaliată cu aur la cupa româniei fitness și culturism, a fost invitata lui john cristea la observatorulph.ro live de luni, 31 mai. La 25 de ani, tânăra pasionată de sport și un stil de viață sănătos a reușit să câștige locul i în fața unor sportive cu o experiență vastă. Evenimentul, rezervat categoriilor juniori, seniori și masters, va cuprinde întreceri la secțiunile culturism, fitness, bodyfitness și … Redactia 18 octombrie 2016 sport, știri

Redactia 18 octombrie 2016 sport, știri În acest weekend a avut loc la cluj napoca cupa româniei la culturism și fitness, în organizarea federației române de culturism și fitness. Campionatul naţional de culturism este programat să aibă loc la sibiu, între 9 şi 11 septembrie, iar cupa europeană, în 12 septembrie 2021. Cupa româniei, competiție de culturism și fitness se va desfășura pe 22 mai 2021, la cluj napoca, în incinta casei de cultură a studenților. Culturiștii clujeni au obținut nu mai puțin de 14 medalii la cupa româniei, competiție care a avut loc sâmbătă, 22 mai, la casa de cultură a studenților din cluj napoca.

Cupa Romaniei La Culturism Fitness Bodyfitness Si Bikini Fitness Sambata La Polivalenta
Cupa Romaniei La Culturism Fitness Bodyfitness Si Bikini Fitness Sambata La Polivalenta from timponline.ro
Redactia 18 octombrie 2016 sport, știri Pe scenă au urcat numeroși sportivi care au încercat să ia ochii juriului cu fizicul lor și astfel a pune mâna pe o medalie. Au fost categorii cu peste 20 de competitori unde a fost nevoie… Cupa romaniei la culturism si fitness 2021. Cupa romaniei la culturism 2014 by federatia romana de culturism si fitness. Din totalul de 14 medalii trei sunt de aur, 6 de argint și 5 de bronz. „ a fost un concurs puternic, cu sportivi bine pregatiti, ma bucur ca am reusit sa aduc cupa romaniei acasa, imi da incredere ca sacrificiile pe care le fac nu sunt degeaba. Cupa româniei, competiție de culturism și fitness se va desfășura pe 22 mai 2021, la cluj napoca, în incinta casei de cultură a studenților.

Redactia 18 octombrie 2016 sport, știri

Categoria body fitness din cadrul cupei româniei la fitness și culturism, care a avut loc weekendul trecut la cluj napoca, a fost câștigată de ploieșteanca patricia matei. Mureșence, medaliate cu aur și bronz la cupa româniei la cul. Din totalul de 14 medalii trei sunt de aur, 6 de argint și 5 de bronz. Campionatul naţional de culturism este programat să aibă loc la sibiu, între 9 şi 11 septembrie, iar cupa europeană, în 12 septembrie 2021. Seniori 65 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg, 85 kg, 90 kg, 100 kg, +100 kg. Sportivul clujean florin damsa a câștigat locul 1 la bodybuilding 90 la competiția de culturism și fitness de la cluj. În vârstă de 23 de ani, tânărul gălăţean a obţinut medalia de argint la categoria juniori +75 kg, din peste 200 de participanți. Sunt două concursuri care au adunat peste 250 de participanţi de la 57 de cluburi din toată ţara. Cupa romaniei la culturism si fitness 2021. Ploieșteanca patricia matei, medaliată cu aur la cupa româniei fitness și culturism, a fost invitata lui john cristea la observatorulph.ro live de luni, 31 mai. Evenimentul, rezervat categoriilor juniori, seniori și masters, va cuprinde întreceri la secțiunile culturism, fitness, bodyfitness și … Au fost categorii cu peste 20 de competitori unde a fost nevoie… „ a fost un concurs puternic, cu sportivi bine pregatiti, ma bucur ca am reusit sa aduc cupa romaniei acasa, imi da incredere ca sacrificiile pe care le fac nu sunt degeaba.

Au fost categorii cu peste 20 de competitori unde a fost nevoie… cupa romaniei. În acest weekend a avut loc la cluj napoca cupa româniei la culturism și fitness, în organizarea federației române de culturism și fitness.

Posting Komentar

0 Komentar